A különbség a környezetbarát műanyag és újrahasznosított műanyagok

- Jan 28, 2021-

Környezetbarát műanyag egy nagy fogalom. Például a környezetbarát nyersanyagok előállítása környezetbarát műanyagnak nevezhető. A hulladékműanyagok újrafeldolgozása a többszörözés érdekében csökkenti a műanyaghulladék keletkezését. Azt is nevezik környezetbarát környezetbarát műanyag vagy újrahasznosított műanyag, amely megtöri a nehéz a hagyományos műanyag zacskók. A lebomló műanyagok a lebomlás hátrányaival környezetbarát műanyagnak is nevezhetők. Mi a különbség a kettő között?


Környezetbarát műanyagok gyártása környezetbarát nyersanyagokkal

A nyersanyagok előállítása környezetbarát, ahogy a neve is mutatja, hogy a gyártási folyamat során a műanyag hordozók használata mellett nem adnak hozzá hulladékműanyagokat és egyéb káros anyagokat.


A cégünk által gyártott lebomló műanyag termékek ehhez a környezetbarát műanyaghoz tartoznak. Ez nem csak használ polietilén műanyag szubsztrátum, amely megfelel az élelmiszer-csomagolás higiéniai előírásoknak, valamint az élelmiszer-minőségű EBP lebomló mesterkeverék, nulla hozzáadása újrahasznosított anyagok, és nem mérgező, Ez nem irritáló szaga, és teszi a polietilén műanyag, amely eredetileg több száz évig tartott, hogy lebomlik a természetben, lebomlik a víz, szén-dioxid és a talaj szerves anyag a néhány év természetes körülmények között , és térjen vissza az ökoszisztémába a teljes romlás elérése érdekében.


Újrahasznosított műanyag típusú környezetbarát műanyag

Azt mondják, hogy a szemét egy rossz helyre erőforrás, de sok város jelenleg szembesül a válság szemetet ostrom. Az újrahasznosított műanyag olyan, mint egy retrográd az iparban. Az újrahasznosítási értékkel rendelkező műanyag termékek, például italpalackok, hulladékgyűjtő kaszák, műanyag medencék stb.


Az újrahasznosított műanyagok folyamata azonban viszonylag bonyolult, és a költségek alacsonyak, így egyes vállalkozások kihasználják azt, ami néhány képzetlen műanyag terméket eredményez a piacon. Például, ha kapunk néhány műanyag termékek, akkor nagyon csípős. Például, ha megnézed egy műanyag zacskót a fényen keresztül, lehet, hogy sok fekete részecskék, ami azt jelentheti, hogy a műanyag termék készült hulladék műanyag.


Ezért mindennapi életünkben meg kell próbálnunk elkerülni a visszanyert műanyagokat, hogy élelmiszert tartsanak, és több, élelmiszerminőségű műanyag szubsztrátumból készült műanyag terméket kell használnunk, hogy elkerüljük az emberre káros anyagokat. Miközben megvédjük magunkat, arra is kérjük Önt, hogy védje közös otthonát, elsőbbséget biztosítva a lebomló és környezetbarát műanyag termékeknek.