Mik az előnyei csomagolási termékek helyett papír és műanyag számunkra

- Feb 15, 2021-

Mindennapi életünkben a műanyag zacskók fontos szerepet játszanak. Séta az utcán, szupermarketek, piacok és egyéb színes műanyag zacskók, van egy másik élet. A műanyag zacskók nagy kényelmet hoztak az életünkbe. Ma, amikor a környezetvédelem és az energiatakarékosság erőteljesen támogatja, műanyag zacskók is változnak. Lehet, hogy csak azt tudjuk, hogy a műanyag zacskók kényelmet hoznak számunkra, de képzetlen műanyag zacskók ömlenek a piacra. Hogyan tudjuk azonosítani őket?

A műanyag zacskók jövedelmezősége viszonylag nagy, így sok vállalkozás üzleti lehetőségeket lát a különböző műanyag zacskók előállítására. Azonban a gyártók és a beszerzési csatornák zavara miatt, és az érdekek vezérelve, egyes illegális gyártók gyakran mérgező és káros nyersanyagokat használnak különböző specifikációjú műanyag zacskókhoz, és az élelmiszerpiacra teszik őket a fogyasztók számára, hogy használják Azonban a mérgező és káros műanyag csomagolózsákok még mindig többször tilosak, és nagy rejtett veszélyek vannak a fogyasztók biztonságában.


Milyen előnyei vannak a csomagolási termékek helyett papír és műanyag számunkra

A jinxun Packaging Co., Ltd. felhívja a fogyasztók figyelmét arra, hogy a műanyag zacskók használatakor helyesen kell megérteniük a következő három egyszerű módszert a jó és rossz (mérgező és káros) műanyag zacskók azonosítására. Az egyik a merítés azonosítási módszere. A minősített élelmiszer műanyag zacskók lebegnek a víztartályban, és a szegény vagy képzetlen is elsüllyed az alján a víz. A második a kézfelismerő módszer. A minősített élelmiszer-műanyag csomagolózsákok minősége sima és rugalmas, ha kézzel érintik, és a legtöbbjük képzetlen csomagolótermék, ha merevnek és ragadósnak érzi magát. A harmadik a gyújtásfelismerés. A minősített műanyag zacskók könnyen meggyulladnak, a kék láng, a mérgező és káros műanyag zacskók nem könnyű meggyulladni.