Mik a lebomló csomagolóanyagok tartalma?

- Feb 15, 2021-

Mely lebomló csomagolóanyagok szerepelnek a lebomló csomagolóanyagokban?

1, fotoduktos műanyagok; ez leromlott a keresetet a fény, két típusra oszlik: fröccsöntés és adalékanyag. Szintetikus fotolízis utal bevezetése néhány gyenge láncok alacsony energia-és könnyen megtörni a folyamat polimer szintézis, vagy összekötő néhány fényérzékeny gének és átadott atomok, amelyek látják fotolízis. Ily módon kémiai reakció fog bekövetkezni a fény hatásában, ami polimer makromolekulák lebomlásához vezet, és a hosszú láncok kis molekuláris töredékekre törnek, amelyeket mikroorganizmusok könnyen lenyelnek. Az additív fotodegradáció az, hogy adjunk egy bizonyos mennyiségű fényérzékenyítő a műanyag összetevők, amely szintén lebomlik a cselekvés a fény. A módszer viszonylag egyszerű, és a költség viszonylag alacsony.

Mi a lebomló csomagolóanyagok tartalma?

2. Biológiailag lebomló műanyagok. Ez leromlott a baktériumok, penészgombák és a különböző mikroorganizmusok. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az anyagok belső szerkezete vagy összetétele közös mikroorganizmusokkal bomlik le, a csomagolási hulladékot a természetes környezetben mikroorganizmusok emésztik és szívják fel, majd kis molekulatípusra és részvételi típusra bomlanak le. A részvételen alapuló biológiailag lebomló műanyag egyfajta biológiailag lebomló anyag, amelyben bizonyos mennyiségű keményítőt, természetes szalmát, rizsszalmat és gyümölcshéjat építenek be. Bizonyos biológiailag lebomló csomagolóanyagok kialakulása után.

3. Összetett lebomló műanyagok; a fény és a biológia közös fellépése alatt lebomlik. A biológiailag lebomló keményítő, a szabályozható lebomló fényérzékenyítő és az automatikus oxidáns műanyagokká alakítása a műanyagok teljesítményét használat után csökkenni fogja, és a műanyagok rendszeresen darabokra törnek. Ezt követően a műanyagok gyorsan lebomlanak a mikroorganizmus és az automatikus oxidáns reakciója révén.