Mi a környezeti műanyag táska?

- Jan 28, 2021-

A városi életben, miközben nagy kényelmet biztosít az embereknek, műanyag zacskók is okoz "fehér szennyezés" miatt nehéz bomlási jellemzőit. Tény, hogy a környezetbarát műanyag zacskók már régóta sikeresen kifejlesztett, és széles körben használják a különböző iparágakban.


Mi az a "környezeti műanyag zacskó"?

Kétféle "környezetbarát műanyag zacskók". Az egyik újrahasznosított anyagokból készült, mint a bagasse és a keményítő, az úgynevezett "újrahasznosított anyagok és környezetbarát műanyag zacskók." A többi környezetbarát műanyag zacskók hozzá lebomló mesterkeverék. Természetes körülmények között felgyorsíthatja a bomlást. Ez a fajta környezetbarát műanyag zacskót is nevezik "lebomló műanyag zacskót".


Miért környezetbarátak a környezetbarát műanyag zacskók?

Az ok, amiért környezetbarát műanyag zacskók környezetbarát éppen azért, mert eltört a hagyományos műanyag zacskók, amelyek nehezen lebomlik száz évig, és lerövidíti a lebomlási idő belül 2-3 év. Például, a talajtakaró készült környezetbarát műanyag nem okoz megkeményedése a talaj, ha alkalmazzák a földet. A jelenlegi időszakban a termények betakarítása után napfény, fény és hő bomlik le, és nem befolyásolják a következő termények ültetését; a környezetbarát műanyag oka a szupermarketekben A táska nem csak megtartja előnyeit erős, olcsó és kényelmes műanyag zacskók, de könnyebb lebomlani, miután eldobták, és nem repül az ég körül, mint a hagyományos műanyag zacskók.


Kezdje el változtatni a szennyezés forrását, és cserélje ki a nem lebomló, eldobható műanyag zacskók lebomló műanyag zacskók egy kicsit! 2021-ben dolgozzunk együtt, hogy távol tartsuk a fehér szennyezést a Földtől.